8.11.11

Cookies...anyone???

Καλησπέρα σας! Τι κάνετε; Χρόνια πολλά σε όλoυς τους Μιχάληδες και τις Αγγελικούλες αλλά και σε όσους άλλους γιορτάζουν σήμερα! Να σας χαιρόμαστε!
Εμένα, εκτός των άλλων, γιορτάζει η αδερφή μου, η οποία ως μικρή και αγαπημένη ήθελε το κατιτίς της και φέτος! Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά να της φτιάξω γλυκά για να κεράσει τους συμμαθητές και καθηγητές της! Και επειδή εδώ και καιρό με έτρωγε το χέρι μου να δοκιμάσω κάτι καινούριο, θεώρησα πως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή.
Έτσι η ιδέα μου να φτιάξω διακοσμημένα μπισκότα, πήρε μορφή. Μετά από δυο μέρες σχεδόν προετοιμασίας, σας παρουσιάζω το αποτέλεσμα! Πραγματικά, έχω να ομολογήσω, πως ποτέ άλλοτε δεν το διασκέδασα τόσο πολύ!


Έφτιαξα καρδούλες και κύκλους, τόσο σε γαλάζιο όσο και σε ροζ χρώμα, για να ικανοποιήσω εξίσου το γούστο των αγοριών και των κοριτσιών. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι μπήκα σε πειρασμό να τα φτιάξω όλα ροζ!!! (LOL!)


Βέβαια, μη νομίζετε ότι έφτιαξα μόνο 9! Απλά ήταν αδύνατον να χωρέσω και τα 45 σε μια φωτογραφία! Παρόλα αυτά, ένα κουτί, κορδέλες και ισάριθμα σακουλάκια, ήταν αρκετά για μια όμορφη συσκευασία. Αυτή την φορά ομολογώ, πως δεν ασχολήθηκα πολύ με το τύλιγμά τους, αφού άλλωστε νομίζω πως τα κουλουράκια από μόνα τους, δεν θέλουν άλλο στόλισμα!


Αυτά για σήμερα! Καλό βράδυ να έχουμε! Θα τα ξαναπούμε σύντομα. Σας φιλώ! 

12 σχόλια:

Unknown είπε...

να την χαίρεσαι την αδερφούλα σου!!τα μπισκότα σου φαίνονται υπέροχα!!και η διακόσμηση τους φανταστική!!μιαμ!!!πολύ θα θελα να τα δοκιμάσω!!:))

Ελευθερία είπε...

να την χαίρεσαι!!!
υπέροχα μαγικά πράγματα που φτιάχνουν τα χεράκια σου!!!!

Aliki είπε...

να την χαίρεσαι την αδερφή σου!φτιάχνεις απίθανα πράγματα κοριτσάκι!μπράβο σου!

Christina V. είπε...

Πάρα πολύ όμορφα τα μπισκοτάκια σου Γεωργία! Να τη χαίρεσαι την αδερφούλα σου και πάντα να δημιουργείς όμορφα πραγματάκια!

Rena είπε...

Πολύ όμορφα τα μπισκοτάκια σου,να τη χαίρεστε!!!!

Μαρία είπε...

Χρόνια πολλά..να τη χαίρεσαι την αδερφούλα σου..τα μπισκοτάκια τα ζήλεψα..φιλάκια

ioanna είπε...

Να την χαίρεσαι την αδερφούλα σου!!! αλλά να σε χαίρεται και αυτή που της έχεις αδυναμία και της φτιάχνεις τέτοιες λιχουδιές!!!Γιας τα χεράκια σου!

Elena είπε...

Να την χαίρεσαι τη μικρή σου αδερφούλα!!!Τ μπισκότα τι να πω?υπερπαραγωγή!!

maya =^o^= είπε...

ωωωω είναι φανταστικά!!μου τρέχουν τα σάλια!!ζηλεύω!!!χιχιχι!!να την χαίρεσαι την κορούλα σας!!όλα τα καλά στο σπίτι σας!!!φιλάκια!!!

Elina είπε...

Πραγματικά θα λυπομουν να τα φαω!!!! Είναι φανταστικα!!! Τυχερή αδερφη!!!!

Follow Elena's fairytale είπε...

http://followelenasfairytale.blogspot.com
Φοβερό το ντεκόρ φιλενάδα και απίστευτο το αποτέλεσμα..πείνασα!!!!

Ηρώ είπε...

Να χαίρεσαι την αδελφή σου! Τα μπισκότα απίστευτα!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails