12.10.11

Sneak peek...μιας γλυκιάς προετοιμασίας!!!

Καλησπέρα σας! Τι μου κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά και να δημιουργείτε! Εγώ, χάθηκα τελευταία, για διάφορους λόγους...διακοπές, υποχρεώσεις και τρελό ψάξιμο, για την αναζήτηση της καλύτερης για εμένα, δουλειάς. Πριν λίγους μήνες βλέπετε, ορκίστηκα και τώρα συνειδητοποιώ πόσο δύσκολο είναι να βρεις κάτι στο αντικείμενο που έχεις σπουδάσει. Βέβαια, δεν παραπονιέμαι, ομολογώ ότι ευτυχώς έχω σκεφτεί να εμπλουτίσω σωστά το βιογραφικό μου, αλλά τα πράγματα πλέον είναι πολύ δύσκολα...Και για έναν άνθρωπο σαν εμένα, που είχε συνηθίσει να τρέχει, έχοντας ταυτόχρονα δουλειά και σχολή (όλα αυτά τα χρόνια), το να κάθομαι τώρα...με κουράζει. Πραγματικά, εύχομαι να πάνε όλα καλά, γιατί τα πάντα στην χώρα μας είναι τόσο εύθραυστα που δεν ξέρει κανείς πια, τι τον περιμένει. Ευτυχισμένοι, πρέπει να είναι όσοι έχουν μια δουλίτσα, όποια κι αν είναι αυτή. Γιατί δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να αισθάνεσαι ότι προσφέρεις σε κάτι. Και για μένα η απραξία, είναι αρρώστια. Ευτυχώς τουλάχιστον, παρόλα  όσα συμβαίνουν, το καλοκαίρι που μας πέρασε εκτός από τα πολύ όμορφα μέρη που επισκέφτηκα (σκέφτομαι να κάνω μια σχετική ανάρτηση γι' αυτό), είχα μια υπέροχη εξέλιξη στην προσωπική μου ζωή! Και αυτό είναι κάτι το οποίο μου δίνει την δύναμη να συνεχίσω...βασικά, να ελπίζω!!!
Για σήμερα έχω να σας δείξω, ένα μικρό μόνο μέρος μιας γλυκιάς προετοιμασίας, την οποία έχω ξεκινήσει από εχθές! Δεν λέω πολλά για την ώρα, σας αφήνω με την περιέργεια μέχρι την επόμενη σχετική ανάρτηση!

"Μυστικές"...ετικέτες - tags!

Αυτά για την ώρα! Πολλά φιλιά!

4 σχόλια:

Follow Elena's fairytale είπε...

Κοριτσάκι μου να σου πω ότι κάθε φορά που κάνεις ανάρτηση αναρωτιέ μαι τι όμορφο ζωντανό κ περίεργο θα σκραφιστεί το μυαλουδάκι σου....(εκ πείρας μιλάω)Ειλικρινά είναι υπέροχα...με ωραία χρώματα αλλά δε θα μπορούσαν να είναι αλλιώς, καθώς προορίζονται κάπου συγκεκριμένα...Μπράβο Georgia μου...ανυπομονώ για τη συνέχεια...όσο για την εργασία που λες εύχομαι γρήγορα να βρεθεί αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί!!!!Φιλάκια φιλενάδα!!!

Georgia Athanasopoulou είπε...

Αχ, τι γλυκά λογάκια! Σ' ευχαριστώ πολύ Ελένη μου! Σιγά-σιγά, θα αποκαλύψω και τα υπόλοιπα!!! Φιλιά!!

Katerina είπε...

Τέλεια!
Περιμένω να δω και τις λιχουδιές που θα τα συνοδέψουν! ;-)
Φιλάκια πολλά και καλά μαγειρέματα!

EFI είπε...

Πολύ όμορφες οι ετικετούλες! Γεωργία συγχαρητήρια για το πτυχίο σου και σου εύχομαι να βρεις γρήγορα δουλίτσα στο αντικείμενο που σπούδασες!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails