26.10.11

Μια γλυκιά προετοιμασία...(μέρος πρώτο)!!!

Καλησπέρα σε όλους! Χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες και τις Δημητρούλες! Να σας  χαιρόμαστε! :ο)

Στα δικά μας τώρα! Θυμάστε που σας είχα δείξει κάποιες "μυστικές" ετικέτες - tags, τις οποίες είχα φτιάξει ως μέρος μιας προετοιμασίας - έκπληξης, λίγες μέρες νωρίτερα; Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας αποκαλύψω για ποιο σκοπό προορίζονταν! 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έφτιαξα τα γλυκάκια - κέρασμα του άντρα μου, για την δουλειά του! Αυτή τη φορά μάλιστα, αποφάσισα πως είναι καλύτερο να τα βάλω σε ατομικά σακουλάκια (για λόγους αισθητικής αλλά και υγιεινής). Για να είναι ταυτόχρονα και όμορφα, (αφού κύριοι παραλήπτες είναι παιδιά - καθώς ο άντρας μου είναι βιολόγος), τα στόλισα με αυτά τα καρτελάκια, στα οποία κόλλησα αυτοκόλλητα με εικόνες που σχετίζονται με το επάγγελμά του. Έφτιαξα 50 ατομικά κεράσματα, 6 διαφορετικά γλυκά μοιρασμένα σε δύο κούτες, μέσα σε δυο μέρες! Το αποτέλεσμα πάντως πιστεύω πως άξιζε όλη αυτήν την προετοιμασία!



Τα χρώματα που χρησιμοποίησα ήταν ροδακινί και γαλαζοπράσινο (peach και teal) σε αρμονική εναλλαγή μεταξύ τους.


Η εναλλαγή αυτή καθοριζόταν ως εξής:




Βέβαια, μπορεί τα περισσότερα γλυκάκια να τυλίχθηκαν σε σακουλάκια, αλλά επτά από αυτά, έγιναν "να τα πιεις στο ποτήρι"! 




Αυτά για σήμερα! Θα επανέλθω σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες!!! Σας φιλώ!

7 σχόλια:

ioanna είπε...

Χίλια μπράβο Γεωργία μου υπέροχα τα γλυκάκια σου καταπληκτκή η συσκευασία τους!!!Έχεις μεράκι για ότι φτιάχνεις αλλά και πολλή αγάπη για τον αντρούλη σου!!!
Να τους χαιρόμαστε τους Δημήτρηδες μας!!!!
Φιλιά πολλά:)

Ελένη είπε...

καταπληκτικά όλα! να τον χαίρεσαι!

Aliki είπε...

απίστευτη δουλειά!μπράβο κοριτσάκι!να τον χαίρεσαι τον καλό σου!

eudokia είπε...

για αρχη να χαιρεσαι τον αντρα σου...
εχω μεινει αφωνη!!!
τα γλυκα σου ειναι τελεια!!!!
κι εμενα ειναι ο αντρας μου βιολογος!!!(ασχετο αλλα ηθελα να στο πω!)
να σε ρωτησω κατι; αυτα τα σακουλακια απο που τα βρηκες;απο μαγαζι με ειδη συσκευασιας; πρεπει να ειναι για φαγωσιμα,ετσι;
ευχαριστω εκ των προτερων και παλι να χαιρεσαι τον αντρα σου!

Georgia Athanasopoulou είπε...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!
@ Ευδοκία: Τα σακουλάκια αυτά τα βρήκα σ' ένα μαγαζί με είδη ζαχαροπλαστικής στο Παρίσι που είχα πάει το καλοκαίρι! Πρέπει να μπορείς να τα βρεις και στο internet, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα πως λέγονται! Αν τα βρω, θα σου στείλω! :ο)

EFI είπε...

Χρόνια σας πολλά και να τον χαίρεσαι!!!! Βέβαια να χαίρεται κι εκείνος εσένα που είσαι τόσο χρυσοχέρα! Τι να πω?! Έχω μείνει άφωνη! Είναι όλα τόσο όμορφα!!!! Θέλουμε και την συνταγή σε παρακαλώ! Μπράβο γι άλλη μια φορά! Να περνάτε υπέροχα!

Follow Elena's fairytale είπε...

Kοριτσάκι μου να τον χαίρεσαι,πολύχρονος και βέβαίως νας σε χαίρεται!!!!Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι στους μαθητές του...θα τους τρέχουν τα σάλια με ο που θα τα δουν,είναι σίγουρο στο λέω...εκ πείρας...Τα γλυκάκια που μου είχες φτιάξει τα κοίταζαν και με ρωτούσαν συνέχεια...Κυρία τρώγονται?Είσαι φοβερή,χρυσοχέρα όπως λεέι και η Έφη,είμαι σίγουρη ότι είναι πεντανόστιμα,όσο για τις συσκευασίες τι να πω...το scrapbooking σου έλαμψε και πάλι....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails