13.6.11

Καλοκαιρινό bazaar από "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα! Σήμερα σας γράφω από την Βενετία! Από την περασμένη Τετάρτη είμαι εδώ, γι' αυτό και καθυστέρησα να κάνω νέα ανάρτηση αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να καθυστερήσω άλλο γιατί ο λόγος είναι πολύ σημαντικός.
Όλοι γνωρίζουμε, φαντάζομαι, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Δεν ξέρω βέβαια αν όλοι γνωρίζουμε ότι συνεχίζει επί 16 χρόνια το έργο του και ότι δυστυχώς έχει ακόμα μόνο 1,5 μήνα ζωής. Οι καιροί είναι δύσκολοι, το καταλαβαίνω, αλλά είναι πολύ κρίμα να βάλει λουκέτο ένας τέτοιος οργανισμός. 
Γι' αυτόν τον λόγο, οργανώνει και φέτος καλοκαιρινό bazaar από την Τρίτη 14/06 έως και το Σάββατο 18/06, στην Αίθουσα του Αττικού Μετρό (στάση Σύνταγμα) από τις 07:30 το πρωί έως τις 22:30 το βράδυ. Φανταστείτε λοιπόν την χαρά μου, όταν η κυρία Ρούσσου (εκπρόσωπος του οργανισμού) έδειξε ενδιαφέρον για τα κοσμήματά μου και μου ζήτησε αν θέλω να συνεισφέρω και εγώ σε αυτό το bazaar! Η απάντησή μου ήταν φυσικά θετική, γι' αυτό ανάμεσα στα είδη ρουχισμού, καπέλα, μπάλες, εποχιακά αξεσουάρ, λευκά είδη, είδη σπιτιού, σχολικά κ.α. που θα βρείτε στο παζάρι αυτό, θα βρείτε και τα σκουλαρικάκια μου! Ήθελα πολύ να τους δώσω και κολιεδάκια και βραχιόλια, αλλά ο χρόνος πάντοτε πριν από ένα ταξίδι είναι ελάχιστος και δεν πρόλαβα να φτιάξω. Παρόλα αυτά, πρόλαβα και έφτιαξα 15 ζευγαράκια! Για πάρτε μια ιδέα:


 Ελάτε λοιπόν όλοι στο bazaar αυτό, για να βοηθήσετε όπως μπορείτε στον αγώνα που δίνει " Το Χαμόγελο του Παιδιού". Όπως είπε μάλιστα ο μικρός ιδρυτής τους...:«Αν ενωθούμε όλοι μαζί...μπορούμε να τα καταφέρουμε!» 
Αυτά για την ώρα! Σας φιλώ από την όμορφη Βενετία. Φεύγω, για να προλάβω να επισκεφθώ την Biennale! Μόλις γυρίσω Ελλάδα, θα έχω ειδική ανάρτηση με άρωμα...Βενετίας! Ciao!!!

2 σχόλια:

Aliki είπε...

εννοείται οτι θα πάμε και ελπίζουμε να προλάβουμε κάποιο απο τα σκουλαρίκια σου!καλά να περνάς!

Μαιρη είπε...

Είμαι μακριά...Αλλά αν μπορούσα θα ερχόμουν!! Καλά να περνάς!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails