26.6.11

Addicted to jewellery making...No2!!!

Καλησπέρα σας και πάλι! Τι μου κάνετε; Εγώ προσπαθώ να κατευνάσω τον -μμμμμ...πως να τον πω;- οίστρο καλλιτεχνικής δημιουργίας κοσμημάτων (!!!) που με έχει πιάσει! Όχι ότι θέλω φυσικά να διώξω την τρελή έμπνευση που έχω τις τελευταίες μέρες, απλά πρέπει να κοιμάμαι και λίγο! Βλέπετε, μέσα σε δύο μέρες έφτιαξα, δύο δαχτυλίδια, δύο κολιέ, τρία ζευγάρια σκουλαρίκια και έξι βραχιολάκια!!! Και είπα να σας τα δείξω να μου πείτε και την δική σας γνώμη που εννοείται πως εκτιμώ πολύ!
Ας ξεκινήσουμε με τα βραχιολάκια λοιπόν που είναι και τα πιο πολλά και τα πιο αγαπημένα! Η ιδέα ξεκίνησε αρκετές μέρες πριν και συγκεκριμένα με το που είδα κάτι εκπληκτικές πράσινες χάντρες Μουράνο, όταν βρισκόμουν στην αγαπημένη μου Βενετία. Είναι αλήθεια ότι με το που τις αγόρασα, άρχισα να σκέφτομαι ευθύς, πως θα μπορούσα να τις αξιοποιήσω...Κάπως έτσι λοιπόν "γεννήθηκε" το πρώτο μου χειροποίητο βραχιολάκι! Τι λέτε, όμορφο το αποτέλεσμα;


Βέβαια, είναι πολύ δύσκολο να μείνεις μόνο σε ένα, οπότε η δημιουργία συνεχίστηκε...

Η πρώτη παραγγελία της αδερφής μου!

Η δεύτερη παραγγελία...

...και η τρίτη!!!

Και συνεχίστηκε...(αυτή τη φορά για να συνδυάσουμε ένα καινούριο μπλουζάκι!)...


Κοραλλί, μαύρο και λευκό! Δεν είναι πολύ όμορφο;
  
Μην ξεχνάμε βέβαια και τον δικό μου αγαπημένο χρωματικό συνδυασμό: κόκκινο, μαύρο και λευκό!


Σειρά έχουν τώρα τα σκουλαρικάκια! Μην ξεχάσω να αναφέρω βέβαια, το πόσο χάρηκα όταν πληροφορήθηκα ότι όσα έφτιαξα για "Το Χαμόγελο του Παιδιού", όχι απλώς πουλήθηκαν, αλλά εξαντλήθηκαν από τις πρώτες ώρες που άνοιξε το bazaar! Εύχομαι πραγματικά να συνεισέφερα σε μεγάλο βαθμό, στην προσπάθεια αυτού του εξαίρετου οργανισμού.










Πίσω στα δικά μας τώρα! Αφού λοιπόν έφτιαξα έξι βραχιολάκια και τρία ζευγάρια σκουλαρίκια, είπα να δοκιμάσω και κολιέ! Το πρώτο μάλιστα, πακεταρίστηκε ήδη για δωράκι!


Δείτε πόσο ωραία δείχνει στον λαιμό!


Vintage rose...

Τελευταία άφησα τα δαχτυλιδάκια! Αν και γενικά δεν πολυφοράω δαχτυλίδια, τρελαίνομαι για όσα είναι απλά αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακά. Γι' αυτό και έφτιαξα τα παρακάτω:




Κλείνω την ανάρτησή μου, με μια συγκεντρωτική φωτογραφία των κοσμημάτων, τοποθετημένα μέσα σε ένα υπέροχο κουτί που ανακάλυψα σε ένα μικροσκοπικό μαγαζάκι, κατά το τελευταίο μου ταξίδι στην Ιταλία.


Κρυμμένος θησαυρός!

Αυτά για σήμερα! Πως σας φάνηκαν αυτά που έφτιαξα; Θα τα πούμε ξανά σύντομα! Να έχετε ένα πολύ όμορφο βράδυ!

2 σχόλια:

Ελευθερία είπε...

πω πω...ειναι να μην πάρεις φόρα!!! μπράβο σου ...όλα ενα κι ένα...

αλήθεια... τα δαχτυλίδια τρυαντάφυλλα..από τι ειναι φτιαγμενα??? ειναι φανταστικά!!!

Follow Elena's fairytale είπε...

elenas'fairytale
http://followelenasfairytale.blogspot.com

Κοριτσάκι μου είναι απίστευτα ειδικά τα δαχτυλιδάκια όλα τα λεφτά μπράβο μπράβο...μου αρέσουν με τρέλα....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails