15.7.11

Love to b(c)ake!!!

Απο καιρό ήθελα να κάνω την συγκεκριμένη ανάρτηση και το μόνο που με εμπόδιζε ήταν να συγκεντρώσω τις απαραίτητες φωτογραφίες που θα την πλαισιώνουν! Σήμερα λοιπόν βρήκα τον χρόνο και μετά από αρκετό ψάξιμο στον οργανωμένο (ευτυχώς!) σκληρό μου δίσκο, βρήκα τα πειστήρια μιας ακόμη μεγάλης μου αγάπης...: της δημιουργίας τρισδιάστατων cakes που τρώγονται εξ' ολοκλήρου! Αποφάσισα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας, την έμφυτη μου αγάπη για αυτού του είδους την δημιουργία, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών, ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη και καταλήγωντας στην πρώτη τούρτα που έφτιαξα τον Οκτώβριο του 2009! Συγχωρέστε με, από τώρα, για τις όχι τόσο καλλιτεχνικές φωτογραφίες που τράβηξα, ειδικά τις πιο παλιές, που ομολογώ πως δεν έχουν τον καλύτερο φωτισμό. Παρόλα αυτά, ελπίζω να τις θαυμάσετε!


Η τελευταία μου δημιουργία, για την Κατερίνα και τον 
Σάκη, ένα υπέροχο ζευγάρι,
το οποίο έκλεινε την ημέρα εκείνη, 6 ολόκληρα χρόνια μαζί!!!

Η τούρτα γενεθλίων που έφτιαξα φέτος για την αδερφή μου

Η περσινή μου birthday cake!

Για τον άνθρωπό μου...

Πάσχα 2010! (Ο κούνελος είναι ο αγαπημένος μου!)

Η τουρτίτσα για τα περσινά γενέθλια της αδερφής μου

Και με αυτήν ξεκίνησαν όλα!!!

Αυτά για σήμερα! Πως σας φάνηκαν οι τουρτίτσες μου; Θα ήθελα πραγματικά να μάθω ποια είναι η αγαπημένη σας! Επίσης περιμένω να μου πείτε τι θέμα θα θέλατε να έχει η επόμενη. Και που ξέρετε; Μπορεί να γίνει δικιά σας! 
Καλό σας βράδυ!

4 σχόλια:

Rose είπε...

You've got a real talent sweetie!

Unknown είπε...

Πολύ όμορφες όλες οι τούρτες σου! Eμένα μου άρεσαν η πρώτη με το βάτραχο και αυτή που έκανες για τα γενέθλια της αδελφή σου με τα αρκουδάκια!!! Μπράβο πάντως είναι πολύ ωραίες!!!
Καλό ΣΚ!!!

Aliki είπε...

Είναι φοβερές! Είσαι πολυτάλαντη! Μπράβο σου!

ο παρατηρητης είπε...

αμα εχεις ταλεντο ε πως φαινετε μπραβο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails