29.5.11

Wake me up when the summer begins!


Αγαπημένοι μου blogοαναγνώστες...Τι μου κάνετε; Εγώ παλεύω να φέρω το καλοκαίρι στο σπίτι μου! Βάζω κοχύλια παντού, (λέω μάλιστα να φτιάξω ένα κρεμαστό μόμπιλε με αυτά), κανονίζω τις καλοκαιρινές μου διακοπούλες, ονειρεύομαι μπάνια, διασκέδαση και ξεκούραση (προπαντώς!) και βασικά θέλω να βλέπω ήλιο, ήλιο, ήλιο! Ο οποίος, μάλλον αυτές τις μέρες μας έχει ξεχάσει...αλλά που θα πάει; Τρεις μέρες μείνανε μέχρι να ξεκινήσει επίσημα το καλοκαίρι. Πόσο ακόμα, θα κρύβεται πίσω από τα συννεφάκια; Υπομονή λοιπόν!!!

Σήμερα λοιπόν, σας έχω καλοκαιρινή ανάρτηση. Μποϊκοτάρω λοιπόν τον καιρό και σας παρουσιάζω έξι διαφορετικά δείγματα μπομπονιέρων που έφτιαξα για έναν γάμο που θα γίνει στην Σίφνο τον άλλο μήνα! Τα χρώματα του γάμου είναι πολύ καλοκαιρινά και ο συνδυασμός τους πολύ πρωτότυπος: τυρκουάζ, λιλά και το χρώμα της άμμου.


Θας σας δείχνω λοιπόν την κάθε μπομπονιέρα, ξεχωριστά, και μερικές μικρές λεπτομέρειές της για να μπορείτε να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Μπομπονιέρα απλή με φυσικό αστερία



Μπομπονιέρα κεράκι

Η μπομπονιέρα αυτή κρυβεί ολόκληρο σκηνικό! Η νύφη μου είχε πει ότι οι μπομπονιέρες θα "περιμένουν" τους καλεσμένους στα τραπέζια της δεξίωσης. Είχα σκεφτεί λοιπόν να γράψω στο καρτελάκι που βρίσκεται πάνω της, κάτι σαν: "Φωτίστε τον δρόμο των νεόνυμφων..." και να έχω σε κάθε τραπέζι από έναν αναπτήρα. Έτσι, όταν οι καλεσμένοι θα κάθονταν στα προκαθορισμένα τραπέζια τους, θα διάβαζαν το καρτελάκι, θα άναβαν το κερί από την μπομπονιέρα περιμένοντας τους νεόνυμφους, και το όλο σκηνικό θα ήταν πολύ ρομαντικό! Δεν είναι πολύ γλυκό;


Δείτε τι όμορφη δείχνει με το αναμμένο κερί!


 














Μπομπονιέρα σωλήνας

Μια από τις αγαπημένες μου μπομπονιέρες! Τα κουφέτα είναι μέσα σε κορδέλα - σωλήνα, ενώ το όλο ύφος που προσδίδει η μπομπονιέρα, σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι ναυαγός σε νησί και στέλνεις "γλυκό" μήνυμα σε αυτούς που θα το παραλάβουν! Γλυκό όνομα και πράγμα!

 

 Μπομπονιέρα στεφανάκι

Κρεμαστά κοχυλάκια, γάζα, στεφανάκι, τριανταφυλλάκια...Δεν είναι πολύ όμορφη;


 
Λατρεύω τα τριανταφυλλάκια!

 Μπομπονιέρα κρεμαστή με φυσικό αστερία

Η μπομπονιέρα αυτή είναι παραλλαγή της προηγούμενης, αυτή την φορά όμως με φυσικό αστερία.




Μπομπονιέρα κουτάκι

Τέλος, σας παρουσιάζω και την μπομπονιέρα - κουτάκι! Αυτή η μπομπονιέρα, δεν έχει καμιά σχέση με τις αντίστοιχες που βρίσκουμε στο εμπόριο, αφού ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του είδους οι μπομπονιέρες που είχαν απλά και μόνο ένα σκέτο κουτάκι. Εδώ λοιπόν, εκτός από το πως θα την παραλάμβανε κάποιος, σας την παρουσιάζω  και ανοιγμένη, για να δείτε τι κρύβει μέσα!



Η μπομπονιέρα ανοιγμένη


Μικρός θησαυρός!

Αυτά για σήμερα! Πως σας φάνηκαν οι μπομπονιέρες μου; Σύντομα θα αναρτήσω και τα προσκλητήρια που έφτιαξα για τον ίδιο γάμο.  Άντε και στα δικά σας!

9 σχόλια:

zefi είπε...

Γεωργία μου , μπράβο σου έχεις καταπληκτικό γούστο και οι μπομπονιέρες είναι πανέμορφες και στις επόμενες δημιουργίες σου με το καλό :)

Ελευθερία είπε...

καλά ειναι απίστευτο το αποτέλεσμα!!! το γούστο και η φαντασία σου...απίστευτα!!!! μπράβο σου!!!

Dizzy button είπε...

Έχεις κάνει υπέροχη δουλειά!Τι όμορφες προτάσεις που μας έδειξες! Ο συνδυασμός χρωμάτων που διάλεξε το ζευγάρι είναι τέλειος! Προσωπικά μ'αρέσουν πολύ όσες είχαν θέμα τον αστερία... Καλή εβδομάδα!

Georgia Athanasopoulou είπε...

Ευχαριστώ πολύυυ!!! Όσον αφορά στην επιλογή του χρωματικού συνδυασμού, ήταν αποτέλεσμα της μεταξύ μας συζήτησης (εμού και του ζευγαριού), αφού στην αρχή είχαν επιλέξει βεραμάν και λιλά μόνο, που δεν μου ταίριαζε και πολύ. Πάντως τα χρώματα τελικά έδεσαν πολύ! :ο))

Katerina είπε...

Γεωργία, οι μπομπονιέρες είναι κούκλες και γλυκές σαν και σένα!!!
Τα χρώματα τέλεια!
Μπράβο σου και η ώρα η καλή στο ζευγάρι!

Πηγη είπε...

ειναι πολυ ομορφες και ακρως καλοκαιρινες. μπραβο.

Follow Elena's fairytale είπε...

Κοριτσάκι μου γλυκό επιτέλους μπορώ να σχολιάσω το blog σου....τόσο καιρό θέλω να σου πω ότι οι μπομπονιέρες σου είναι τέλειες και απλά μοναδικές....Εύχομαι τα καλύτερα για το ζευγάρι,να ζήσουν να ευτυχίσουν...

Mona Trixa είπε...

Πανέμορφες μπομπονιέρες, με εκπληκτικά χρώματα, σχέδια και λειτουργίες! :)

Μας αρέσει πολύ και το πως έχεις σχεδιάσει το ιστολόγιο, απλά μπράβο!

Georgia Athanasopoulou είπε...

Μόνα μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Καλώς ήρθες! :ο))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails