23.5.11

Μμμμμ...μύρισε γλυκό! Πεινάει κανείς;



Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όσους έσπευσαν να  γίνουν αναγνώστες του blog μου και με καλωσόρισαν με τον τρόπο τους σε αυτήν μου την προσπάθεια. Θα ήθελα πραγματικά να γίνουνε πολλοί!!! Άλλα το ίδιο ευχαριστώ και όσους απλά έκαναν ένα κλικ και διάβασαν την πρώτη μου ανάρτηση. Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις ότι διαβάζεται ένα ακόμα δημιούργημά σου. 

Όπως έχω ήδη αναφέρει, ετοίμασα μια "γλυκιά ανάρτηση" αυτή τη φορά! Γλυκιά, όνομα και πράγμα! Ο λόγος; Η γιορτή της Ελένης, της αγαπημένης δασκάλας αλλά και φίλης scrapbooker που γνώρισα μέσω ενός κύκλου σεμιναρίων. Η Ελένη μου ζήτησε να φτιάξω πολύχρωμα cupcakes για τα πιτσιρίκια της και καριόκες για τους συναδέλφους της στο σχολείο, για να τα προσφέρει ως κέρασμα της ονομαστικής της εορτής. 
Τα πιτσιρίκια λοιπόν έπρεπε να το ευχαριστηθούν! Άρα τα cupcakes έπρεπε να δείχνουν εντυπωσιακά και να έχουν πολύ χρώμα. Νομίζω ότι το τελευταίο ειδικά το πέτυχα!

"Ο καιρός...την άνοιξη"!!!
...και "Το κερασάκι στην τούρτα"!
Μην ξεχνάμε βέβαια και τους μεγάλους! Η οικογενειακή συνταγή της καριόκας, ομολογώ ότι με έβγαλε ασπροπρόσωπη! Μάλιστα από ό,τι έμαθα αργότερα, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία! Βέβαια, φρόντισα να την διακοσμήσω κατάλληλα, γιατί για μένα η εμφάνιση γλυκών μέσα σε ένα απλό κουτί ζαχαροπλαστείου, ήταν κάτι που ποτέ δεν μου άρεσε. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι πάντοτε πρώτα ευχαριστιέσαι  με το μάτι και μετά με την γεύση. Γι' αυτό και εγώ με τη σειρά μου, τις τύλιξα μία-μία με μεμβρανούλες, τις έδεσα με κορδέλα και κόλλησα πάνω τους ροζέτες και πεταλούδες που έφτιαξα μόνη μου. Το αποτέλεσμα το βλέπετε παρακάτω!

 

Και μερικές μικρές λεπτομέρειες...:


Ορίστε το τελικό αποτέλεσμα! 


Ελένη μου, ελπίζω να ενθουσιάστηκαν όλοι! Περιμένω να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες! Αυτά για σήμερα! Πως σας φάνηκαν τα γλυκάκια μου;



10 σχόλια:

ΕΛΕΝΗ είπε...

Γεωργία καλώς σε βρήκα στο πολύ όμορφο και χαρούμενο blog σου!Είναι τέλεια τα γλυκάκια σου και η διακόσμηση τους ιδιαίτερη.Μπράβο σου!!!Εγώ να σου πώ την αλήθεια θα λυπόμουν να τα φάω για να μην τα χαλάσω είναι τόσο όμορφα!

EFI είπε...

Είναι φανταστικά!!! Τα συγχαρητήρια μου Γεωργία, μπράβο σου!!!

Georgia Athanasopoulou είπε...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Έγιναν ανάρπαστα! :ο))

Μαιρη είπε...

Γεωργία μου είναι καταπληκτικά!!!! Μπράβο σου!!!! Πολύ προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!

elenascreations είπε...

Κοριτσάκι μου χίλια ευχαριστώ...τα έφαγαν όλα, ήθελαν και άλλα....Οι μαθητές μου...δε θα το πιστέψεις!!!Κάθονταν και τα κοιτούσαν γιατί δεν ήθελαν να τα χαλάσουν,απίστευτα...Κορίτσια ειλικρινά η συνταγή καριόκας ήταν όλα τα λεφτά, αφού μερικοί δεν έτρωγαν καριόκα και ξετρελάθηκαν....

Ελευθερία είπε...

αχ κοριτσάκι!!! μπορώ να εχω ένα γλυκάκι παρακαλω???
φανταστικό το αποτέλεσμα... προσεγμένη και η παραμικρή λεπτομέρεια!! ολα τελεια!!!

Georgia Athanasopoulou είπε...

@ Ελευθερία: Φυσικά θα σου φτιάξω όσα γλυκάκια θέλεις! Θα στα στείλω αεροπορικώς στην Σάμο, για να μην χαλάσουν! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

@ Ελένη: Χαίρομαι πολύ που είχαν τόση επιτυχία! Πάλι πρωτοτύπησες! ;ο)

Lena είπε...

Γεωργια λατρεψα τα κεκάκια με τα εντονα χρωματα και τα ουρανια τοξα!!
Τα .... εφαγα βεβαια μόνο με τα μάτια αλλά σιγουρα θα έγιναν ανάρπαστα!!!Αν στείλεις Σαμο θελωκι εγώωωωωω χαχαχαχα!!φιλιά!!

Eυθυμία Κάρμη είπε...

Καλώς ήρθες στην μεγάλη μας παρέα.
Καλά, τα γλυκάκια σου είναι φανταστικά!!!
Περιμένουμε να δούμε και άλλες δημιουργίες σου.
:0)

Δέσποινα είπε...

Ετσι μου'ρχεται να τα φάω όλα! Μπράβο Γεωργία, τέλεια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails